onsdag 4 januari 2012

Januari

Januari är för mig en månad full av längtan, längtan efter vår och att få dra igång med alla planer som man har för trädgården. Men än så länge så får vi vänta och istället låta trädgården vila, den egna vilan är det ju lite si och så med då det finns en hel del inomhusprojekt att ta tag i. Lite renoveringar här och där börjar det bli dags med nu.

Jämtland 2010

På tal om längtan så kan jag inte tycka annat än att det är för tråkigt utan snö, här har det regnat och blåst orkan hela natten och det gör ju ingen lycklig...
Däremot ett rofyllt vinterlandskap det är något att längta efter!

4 kommentarer:

 1. Vilken underbar och gnistrande vinterbild.

  Hälsar åsa

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker vinterbild! :-)

  Jag tycker också att vintermånaderna är en enda lång väntan efter sol och vår, ofta dröjer det till slutet av april innan snön försvinner häruppe! Nu tror jag (och hoppas lite på ;-) att det kanske blir annorlunda det här året eftersom all snö har regnat bort!

  Många kramar
  Bitte

  SvaraRadera
 3. Jag har saknat snön väldigt mycket och det är konstigt eftersom jag inte är någon vintermänniska, men de två sista vintrarna var så vackra...precis som de var när jag var barn.

  I januari och februari får gärna vara snö, jag tror det är bra för växtligheten också.

  Ha en fin dag!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 4. Det är märkligt det där. I januari känns det alltid som att man vill sätta igång med saker, ut i trädgården och gräva, att våren är på ingång. Men egentligen är det ju knappt så att vintern börjat. Jag gissar att du kommer få ditt vinterlandskap snart!

  SvaraRadera