söndag 25 maj 2014

1 vecka

Idag är de små 1 vecka gamla och jag har försökt att ta lite bilder på dem, men det är inte särskilt lätt. Jag hoppas att jag vet vilka kön de har nu och om jag har rätt så är det en hona och 2 hanar. För att kunna skilja de åt och följa deras viktutveckling så målar jag deras ena klo och den här gången blev det färgerna röd, rosa och vit. De är verkligen tripp, trapp, trull då den förstfödda vägde mest och sedan blev vikten lägre och lägre och nu ökar de i vikt på samma sätt.Miss Pink som hörs på namnet är alltså en hona och vägde idag 192 gram.Fröken röd är en hona, men jag är fortfarande liiite osäker. Jag är däremot ganska säker på att hon är choklad. Hon vägde idag 182 gram.Miss White vägde idag 172 gram och även om hon är minstingen och den som föddes som nummer tre så äter hon lika bra som sina syskon och går också fint upp i vikt.

Kram Malena3 kommentarer:

 1. Grattis till din nya kull!! Så söööta de är. Kidsen har förslag på att de borde heta Bernad, Bianca och Benjamin eller Bobo. Ha det så bra.
  Kram Ina, Sam, Benjamin, Josefin, Alice & Amadeus

  SvaraRadera
 2. Tack :D extra kul med helsyskon till Alice & Amadeus!
  Tack för namntipsen.
  Kram Malena

  SvaraRadera
 3. Vill bara säga: Ååååhhhh, så fantastiskt fina de små är!!! Ser ut att bli pälsiga och fina! Och så gott de har det med sin goa, mjuka mamma!
  Kram, Pernilla

  SvaraRadera