lördag 29 juli 2017

Donnie och Daisy




Nu är D-kullen 9 veckor gamla och man börjar på riktigt se deras personligheter.

Donnie myser med sin mamma Alicia

Donnie 9 veckor

Donnie är lättare att fånga på bild när han vilar

Donnie väger nu ca 1300 g och gillar att busa och leka med sina systrar och sin mamma. Han tycker även om att gosa, men gillar inte att bli avbruten mitt i leken;) Han har god aptit och är den av kattungarna som hela tiden har vägt lite mer, vilket är naturligt då hankatter blir lite större än honorna.

Daisy 8 veckor

Daisy myser med sin mamma

Daisy 9 veckor

Daisy väger nu ca 1100 g och är den av kattungarna som är mest nyfiken. Hon är den som kommer först fram när det händer något och gillar att leka. Daisy är en riktig spinnmaskin och spinner så härligt när hon blir klappad.

Ha det fint!



2 kommentarer:

  1. Så underbara, de är små personligheter.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  2. Heisann, jeg får ikke kommentert det siste innlegget ditt, så jeg prøver lengre ned på siden. Så nydelige katt du har, og det blir gøy med kattunger nå i august. Min Sia lever dessverre ikke lenger, savnet er stort!
    Jeg sender ut en liten invitasjon om å delta på Blogger´s Sunday Walk til alle som har vært med før. Det er nå blitt enklere å delta via InLinkz. Intensjonen er den samme: å få bloggere vekk fra skjermen en liten stund for å lee på beina, og så dele opplevelsene fra turen. Prøver nå også med en felles upretensiøs foto-oppgave. Hadde vært riktig hyggelig om du blir med siste søndagen i oktober. Har til hensikt å ha et innlegg mandagen før for å opplyse om BSW høst. Så følg med. Velkommen, beste hilsen Vilt og vakkert
    Her kan du se siste deltakelse: https://fresh.inlinkz.com/party/5dc2d5d10ea14d8e998763457dc8c8ab


    SvaraRadera