lördag 12 oktober 2019

E-kullen 10 veckor

Nu är E-kullen 10 veckor och helt bedårande. De är väldigt lätthanterliga och gosiga. Fyra olika personligheter som gärna busar och leker. De tycker det är roligt med klätterträdet som fungerar både som sovplats och som lekplats. Det är väldigt praktiskt att man även kan putsa klorna på trädet :)


Enzo 10v. SBI a21 (Till salu)

Enzo SBI a21 (Till salu)

Fina gosiga killen Enzo kommer gärna och är nära oss för lek och mys. Enzo kommer trivas i ett hem där det är lugnt och tryggt och där han kan få mycket uppmärksamhet och kärlek.

Elsa 10v. SBI j21 (Tingad)

Elsa 10v. SBI j21 (Tingad)

Elsa är en självständig och helt bedårande liten dam med en ganska ovanlig färg: lilasköldpaddstabby. Den här lilla damen skulle säkert få domarna på fall om man skulle vilja ställa ut denna lilla lady. 


Estelle 10v. SBI b21 (Tingad)

Estelle 10v. SBI b21 (Tingad)

Estelle är den som är mest framåt och mest nyfiken, först på bollen i alla lägen. Jättesocial liten dam och dessutom söt som choklad 😀 Estelle är tingad och kommer flytta till Göteborg i början av november.

Ellie 10v. SBI c21 (Tingad)

Ellie 10v. SBI c21 (Tingad)

Ellie är precis som sina syskon en framåt, gosig och lekfull kattunge. Precis som Estelle ska hon flytta till en familj i Göteborg, där kommer hon trivas som en riktig prinsessa.

Ta gärna kontakt om ni har frågor eller är intresserade av Elsa eller Enzo: malena.eklund@hotmail.com 072-3989024

Ha det fint!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar